Kontakt oss

Lønn

Få matcher oss på lønn!

Vi vet at lønn kan være komplisert. Lønnshåndtering for ansatte blir stadig mer avansert, og kravene til korrekt rapportering har bare blitt strengere med årene.

Over tid har det kommet en jungel av pålegg bedrifter må ta hensyn til. Disse endringene har gjort det vanskeligere for bedrifter å håndtere alt arbeidet selv. Det er fort gjort å gjøre feil, og feil kan få store konsekvenser for både selskapet og den ansatte det måtte gjelde.

Vi hjelper til på dine premisser. Hos noen av kundene våre har vi det hele og fulle lønnsansvaret, mens for andre deler vi på arbeidsoppgavene. Ved å sette bort lønnsarbeidet unngår du risiko forbundet med sykdom, mangel på kompetanse og rekruttering.

Uansett hvilket behov du har, er det fint å ha vår rutine å støtte seg på. Vi bistår med solid kompetanse og gode systemer og sikrer at du og dine ansatte får rett lønn til rett tid – med korrekt rapportering til myndighetene.

Vi kan hjelpe deg med timeføringer, skattekort og oppfølging av sykepenger og refusjoner fra NAV. Og vi kan hjelpe deg med permitteringer, oppsigelser, drøftelsesmøter eller utarbeidelse av personalhåndbok.

Lønn er vår kjernevirksomhet, og vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig. Hos oss leverer de fleste arbeidstakere reiseregningene sine helt enkelt fra telefonen sin.

Ønsker du hjelp med lønnshåndtering, er vi det perfekte regnskapsbyrået for deg!