Kontakt oss

Rådgivning

Hvordan står det til med bedriften din?

Vi tar gjerne en grundig sjekk av tilstanden til bedriften. Sammenlign det gjerne med en helsesjekk. Vi blir kjent med bedriften og undersøker hvilke deler som er sunne og sterke – og hvilke deler der det bør tas grep.

Dette er noe av det vi er aller best til: Vi stiller kritiske spørsmål, analyserer regnskapstall og kjører risikoanalyser.

En helsesjekk gir oss viktig informasjon, slik at vi kan ta grep før det går galt av sted. Kanskje er det bare litt mer mosjon som skal til for å sikre at bedriften din lever et godt og langt liv.

 

Vi kan hjelpe deg på en rekke områder:

Omstrukturering. Skal selskapet omorganiseres? Kanskje er det en fisjon eller en fusjon på gang? Vi gir deg gode råd og loser deg trygt gjennom prosessen.

Dokumentasjon, analyse, budsjett. Trenger selskapet ditt å utarbeide et årsregnskap eller selskapsdokumentasjon i henhold til lovkrav? Eller kanskje dere trenger en kontantstrømsanalyse og et drifts- eller likviditetsbudsjett? Våre regnskapskonsulenter hjelper deg.

Avtaler. Har selskapet ditt flere eiere, men ikke en klar plan for hva som skjer hvis noen dør, blir langtidssyk eller blir uvenner? Vi hjelper deg gjerne med å skrive en aksjonæravtale som alle parter er fornøyde med.

Det store bildet. Flere bedriftseiere har ikke tid i hverdagen til å tenke de lange tankene. Denne delen av virksomheten er likevel veldig viktig og kan ha mye å si for resultatene over tid. Vi er samarbeidspartneren din og gir deg gjerne råd om veien videre – basert på det vi lærer av virksomheten din.

Vi har også dyktige partnere i RevisionsBureauet AS. Vi deler lokaler og henter gjerne inn revisorer i kundemøter når det er behov for det.

Uansett hva du ønsker hjelp med, kan du ta kontakt med oss. Sammen finner vi ut hvordan vi best kan hjelpe.